top of page

UW ERVAREN SCHILDER-BEHANGER MET SCHILDERTECHNIEKEN VOOR BINNEN EN BUITEN

Vakmanschap en precisiewerk binnen en buiten

Bij Schilderwerken Vanbesien Francis (Brugge, West-Vlaanderen) kiest u honderd procent voor kleur, kwaliteit en een zeer nauwkeurige afwerking. Ik heb ruim 35 jaar ervaring en neem bij elke opdracht de traditionele kennis en kunde van drie generaties schilders met me mee. Of u nu uw volledige huis of pand binnen en buiten wilt laten schilderen of alleen één kamer of ruimte van een nieuwe verflaag of fris behang wilt laten voorzien, ik heb een oplossing op maat voor u.

buitenschilderwerken Schilderwerken Vanbesien Francis

Kies de schildertechniek die past bij uw smaak

Met mijn ambachtelijke verftechnieken en schildermethodes zorg ik gegarandeerd voor het gewenste effect. Enkele technieken waaruit u kunt kiezen:

Met patineren kan ik muren of meubels er ouder uit laten zien dan ze zijn. Om dat effect te creëren, breng ik met bruine, witte, grijze of zwarte verf of was een dun laagje aan, dat in krasjes, beschadigingen of diepere delen van het oppervlak achterblijft. Zo krijgt de ondergrond een mooie waas van ouderdom.
U kunt ook kiezen voor tamponeren, waarbij ik verf al deppend aanbreng. Dat geeft van dichtbij een bepaald reliëf en van op een afstand een egale indruk.
Hout- en marmerimitatie met verf is zo oud als het schilderen zelf. U vindt er voorbeelden van in allerlei historische gebouwen. Het geeft een stijlvol, levensecht resultaat en is natuurlijk veel goedkoper dan het originele materiaal.

Polychromeren is schilderen met meerdere kleuren. Dat doe ik op basis van een kleurenplan dat ik in overleg met u opmaak.

2_521.jpg

VERTROUW OP DE JARENLANGE ERVARING VAN SCHILDERWERKEN VANBESIEN FRANCIS EN NEEM CONTACT OP!

bottom of page